Waarom Xpose

Dankzij technologie zijn mensen wereldwijd steeds meer met elkaar verbonden. Ze maken dagelijks foto’s en video’s om herinneringen vast te leggen en onderling te delen. Die verbondenheid is mooi, maar helaas blijven mensen elkaar ook veel geweld aandoen. Wij willen met deze app de sociale functie ondersteunen, maar vooral ook de wereld een stukje veiliger maken.

Veelbelovende lancering

In juli 2016 introduceerden de bedenkers van de app een bètaversie voor gebruikers op de Nederlandse markt. Onder meer veiligheidsdeskundige Glenn Schoen geeft enthousiast zijn medewerking aan de lancering. Met succes. De testversie werd direct warm ontvangen door diverse beveiligingsbedrijven en veiligheidsdiensten. Ook bleef de lancering niet onopgemerkt in het buitenland.

MOBILE EXCELLENCE AWARDS 2016 WINNER

Winnaar Mobile Excellence Award in de VS

Xpose kreeg in januari 2017 in de Verenigde Staten de Mobile Excellence Award uitgereikt. Voor het negende jaar op rij kwamen innovators en marktleiders in de mobiele industrie samen in Los Angeles voor deze internationaal prestigieuze prijsuitreiking. De app won in de categorie ‘Best Mobile Innovator’ en viel op door als eerste applicatie ooit in de bètaversie een award te winnen.

Fadi Khalil

 

"In de VS overlijden jaarlijks duizenden mensen, doordat hulpdiensten niet snel genoeg hun locatie weten. Dat is toch ongelooflijk in deze tijd van gps en ‘find my iphone’?"

- Fadi Khalil, oprichter en CEO Xpose

Samenwerking met gerenommeerde partijen

Met de lancering van de app is Xpose begonnen in Nederland, maar wij streven naar gebruik in de hele wereld. Om die reden zijn we samenwerkingen gestart met waardevolle internationale spelers.

 


G4S
In landen waar Xpose niet direct samenwerkt met overheidsdiensten, maakt de organisatie gebruik van de services van G4S. Dit bedrijf is wereldwijd marktleider in beveiligingsoplossingen en actief in 120 landen.

Als je de paniekknop van de Xpose-app indrukt, beoordeelt G4S de beelden. In het geval van een gevaarlijke situatie, stuurt het beveiligingsbedrijf de beelden en je locatie onmiddellijk door naar de politie. G4S heeft hiervoor de benodigde kennis en infrastructuur in huis en is daarom voor Xpose de perfecte partner.


ON.LAB
Het partnerschap met ON.Lab maakt de dienstverlening van Xpose toegankelijk voor álle smartphone-gebruikers. ON.Lab is een Amerikaanse non-profitorganisatie, die zich inzet voor open source-communicatie.

Dankzij deze samenwerking kunnen ook gebruikers zonder mobiel abonnement en wifi in noodsituaties verbinding krijgen. Dat vinden wij belangrijk. We werken om die reden ook aan een soortgelijke samenwerking met Nederlandse telecomproviders.


UCLA
De Amerikaanse universiteit UCLA in Los Angeles is een van de eerste afnemers. Zij gaan de Xpose-app inzetten voor de veiligheid op de campus en contact tussen de circa 43.000 studenten onderling. Noodoproepen worden direct ontvangen door de eigen campuspolitie. De universiteit streeft hiermee een optimaal veiligheidsbeleid na en Xpose draagt daar graag aan bij.

Probeer het zelf

Ervaar de app, waarmee je in een paar tellen live in contact staat met gebruikers wereldwijd. De app om de wereld leuker en vooral ook een stukje veiliger te maken.

Het verdienmodel van Xpose

Business-to-business

Vanuit ons businessmodel richten wij ons in de eerste plaats op bedrijven, zoals beveiligingsbedrijf G4S en universiteit UCLA. We vragen de bedrijven een maandelijkse vergoeding om gebruik te maken van de op maat gemaakte Xpose-diensten. Denk bijvoorbeeld aan streaming naar een meldkamer naar keuze.

Reclame, big data en plus-abonnementen

Wanneer een aanzienlijk aantal mensen de app gebruikt, worden inkomsten uit reclame en big data interessant. Bedrijven willen dan adverteren. Ook willen ze dan gaan betalen voor gegevens die Xpose verzamelt en die voor hun business interessant kunnen zijn. Omdat de app gratis te downloaden is, bereiken we een groot publiek. Met plus-abonnementen willen we daarnaast mensen tegen betaling extra functies bieden, en zo tevens extra inkomsten genereren.

Sponsoring

Diverse bedrijven willen Xpose sponsoren vanwege de pr-waarde. De app biedt mensen vermaak én veiligheid. Het is een toepassing die waardevol is voor een groot publiek en daarom ook voor bedrijven. Door de app te sponsoren nemen ze maatschappelijke verantwoordelijkheid en kunnen ze hun reputatie ondersteunen en verbeteren.

Abonnementen

Nieuwskanalen kunnen via een abonnement gebruikmaken van live-beeldmateriaal. Daarnaast willen wij gebruikers van de Xpose-app de mogelijkheid bieden zich te abonneren op hun favoriete kanalen. Wij ontvangen daarbij 30 procent van de abonnementsvergoeding die ze aan de kanalen betalen.

 

 

"De wetenschap dat mijn dochter met de Xpose app veilig over straat kan, terwijl ik met mijn werk bezig ben, geeft mij als moeder een gerust gevoel."

- Fajah Lourens, fitnessgoeroe

De mensen achter Xpose

Fadi Khalil

Fadi Khalil, oprichter en CEO

Fadi is een gedreven ondernemer en heeft ruime ervaring in het op de markt brengen van toonaangevende innovaties. Zo introduceerde hij voorafgaand aan Xpose onder meer het multimediale platform Top of Holland en onder de naam RK Innovations lanceerde hij een vernieuwend stofzuigerfilter. Zijn motto: “He who can not divide, can also not multiply”.

Ab Meutgeert

Ab Meutgeert, mede-oprichter

Ab is een ervaren zakenman. Met zijn scherpe oog voor kansrijke innovaties, begon hij in 2016 samen met bedenker Fadi Khalil de Xpose-startup. Daarnaast is hij sinds 1995 eigenaar en directeur van Snijtech, een bedrijf dat aluminium, metaal en RVS-materiaal verwerkt voor de jacht- en scheepsbouw en industriële markt. Enthousiast vloog hij met Fadi de wereld rond om partijen bij hun idee van de Xpose-app te betrekken. Met succes!

Jan Otten

Jan Otten, adviseur

Jan is een inspirerende adviseur met jarenlange ervaring in de informatie- en communicatietechnologie. Sinds 2001 is hij eigenaar van Public Safety Innovation, een bedrijf dat adviseert over en zich inzet voor allerlei initiatieven gericht op een veilige samenleving. Met zijn goede kijk op beveiligingsvraagstukken levert hij een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de Xpose-applicatie.  


Autoriteit Financiele Markten

Apps Innovations BV geeft effecten uit in de zin van artikel 5:2 van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Er is geen sprake van prospectustoetsing door de AFM als bedoeld in artikel 5.2 Wft.

De Aanbieder heeft geen vergunningplicht ingevolge de Wft en staat niet onder toezicht van de AFM. Dit omdat de Vrijstellingsregeling Wft van art. 52 lid2 geldt. Daarnaast wordt er toezicht gehouden In het kader van de Wet oneerlijke handelspraktijken (Wet ohp).

Beleg in Xpose
Een unieke app voor noodsituaties

altijd 14% rendement
instappen vanaf € 5.000

Contact

Janesloot 1
8502 TL Joure
The Netherlands

KvK: 64369242
IBAN: NL10RABO0322763010

Telefoon: +31 (0)88 1220200
E-mail: obligatie@xpose.com

Copyright © 2019 | Xpose